nieuwe website

JUNI 2019 - nieuwsbrief 81


Recent ging mijn totaal vernieuwde website online. De website is zoveel als mogelijk in de niet-kleuren vormgegeven. Op de thuispagina zijn telkens vier items te zien: vier werken, vier exposities en vier nieuwsitems. Wanneer u bijvoorbeeld op een beeldend werk klikt ziet u meer informatie met daaronder chronologisch al mijn andere beeldend werk.
Al mijn beeldend werk vanaf 2004 staat er nu op. Dat geldt (nog) niet voor de exposities en de nieuwsitems. Deze worden in de nabije toekomst bijgewerkt.

In nauwe samenwerking met Rik de Regt is deze website tot stand gekomen. Hij heeft fantastisch werk geleverd.


Hizkia van Kralingen

...bedient musea en particuliere verzamelaars wereldwijd op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. Begin mei bezocht ik het bedrijf in Den Haag. Wat mij met name aansprak is de zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid. 
Wanneer u besluit tot de aankoop van een groter werk, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer, de verpakking, het bevestigen of wat dan ook.
Voor kleiner werk binnen Nederland kom ik persoonlijk bij u langs en kunt u het werk bekijken. Ik reken hiervoor alleen de reiskosten. Wanneer u besluit een werk te kopen, behoort KunstKoop tot de mogelijkheden aangezien ik vaste kunstenaar ben bij Gallery 9, Amsterdam. 

Meer nieuws